Пʼяна водійка спричинила смертельне ДТП у Шепетівці (ФОТО)

784

У Шепетівці поліцейські затримали жінку, яка у стані сп’яніння спричинила ДТП із загиблим та трьома пошкодженими автомобілями
Згідно ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України за скоєне зловмисниці може загрожувати до 10 років ув’язнення.
ДТП сталася вчора, 4 квітня, близько 13:30 години по вулиці Героїв Небесної Сотні в м. Шепетівка.
30-річна місцева жителька на автомобілі «Audi Q7» виїхала на смугу зустрічного руху та спричинила зіткнення з трьома автівками, після чого в’їхала в стіну магазина.
Під колеса водійки потрапив 83-річний пішохід, який отримав важкі травми, внаслідок чого сьогодні помер у лікарні. На щастя, більше ніхто з учасників ДТП серйозно не травмувався.
Поліцейські затримали жінку в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Перевірка показала, що вона перебувала за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння.
За даним фактом слідчі Шепетівського райуправління поліції спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого). За скоєне водійці може загрожувати до 10 років ув’язнення.

" " " "