Патрульному поліцейському, підозрюваному у ДТП під Веселівкою, обрано запобіжний захід

Суд уже ухвалив рішення про певні заходи стосовно патрульного, якого підозрюють у вчиненні ДТП

554

Внаслідок дорожньо−транспортної пригоди, яка трапилася 1 серпня, загинула  сімꞌя львівꞌян. Слідство встановило, що інспектор сектору реагування патрульної поліції, кермуючи автомобілем марки «Мерседес Е 200», виїхав на зустрічну смугу, якою, в той час рухався автомобіль «Дачія Логан», за кермом якого перебував львівꞌянин. В результаті зіткнення загинув водій та його пасажири – дружина та малолітній син.

Патрульному інспектору уже обрано судом запобіжний захід. Протягом двох місяців його утримуватимуть під вартою. Крім того, поліцейського відсторонено від посади, повідомляють в обласній прокуратурі.

Наразі проводиться досудове розслідування, яке у даному кримінальному провадженні, здійснюють слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Хмельницькому.

Дії інспектора підпадають під санкції ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, які передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

" " " "