Пішла по гриби і загубилася꞉ на Віньковеччині розшукали жінку поважного віку

518

Там, до відділку поліції звернулася віньківчанка, яка повідомила, що її свекруха, ще вранці, пішла по гриби і до цього часу не повернулася. На годиннику була вже 19.40, тому схвильована жінка забила тривогу.

Правоохоронці одразу ж почали шукати літню любительку «тихого полювання». Упродовж ночі, більше сорока чоловік, розбившися на пошукові групи, шукали жінку у Кутянському лісі. До пошуків долучилися  співробітники відділку поліції, члени місцевого громадського формування, рятувальники, лісівники та небайдужі люди, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

На щастя, жінку розшукали під ранок за 10 кілометрів від дому. З нею було все гаразд. Її відвезли додому.

А в поліції вкотре нагадують усім любителяи «тихого полювання», що не варто, особливо людям поважного віку, ходити до лісу поодинці. Також варто заздалегідь повідомляти про свій маршрут та орієнтовне повернення додому рідним та близьким. Крім того, слід, обовꞌязково взяти з собою телефон та перевірити, щоб він був заряджений. Одягатися слід у яскравий одяг, помітний здалеку. Також варто взяти з собою сірники, якими в разі потреби також можна просигналізувати про свою присутність у лісі.

Нагадаємо, що наприкінці літа, грибника, який загубився шукали на Полонщині

" " " "