Побив дітей розпеченою коцюбою за непослух: нелюда заґратували на 4 роки

478

Наразі вирішується питання про позбавлення 38-річного чоловіка батьківських прав.

Про це інформує пресслужба Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

«38-річного мешканця Кам’янець-Подільського району суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 127 (Катування) КК України. Найближчі 4 роки він проведе в ув’язненні», – повідомляють у поліції.

Виявляється, батько власних дітей вдався до нелюдських методів виховання, після того як, його співмешканка, мачуха, пожалілася, що ті її не слухаються.

Чоловік розігрів кочергу в печі та побив нею свою 6-річну доньку та 8-річного сина. Малолітні отримали опіки сідниць, ніг та спини.

Про побиття та опіки на тілі дітей у поліцію повідомила працівниця селищної ради у травні цього року. Слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції поліції одразу прибула на місце події.

Дітей вилучили із сім’ї, після лікування їх передали під нагляд органів опіки та піклування. Правоохоронці вирішують питання про позбавлення чоловіка батьківських прав.

Досудове розслідування проводили слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції. Нещодавно Дунаєвецький районний суд визнав підсудного винним у катуванні та заґратував його на 4 роки.

" " " "