Розкидався грішми꞉ патрульні поліцейські затримали пꞌяного та «щедрого» водія

Неодноразово патрульній поліції трапляються нетверезі водії, які аби уникнути відповідальності, намагаються владнати справу за допомогою грошей, однак цим шкодять самі собі

551

Так, уже сьогодні, 6 вересня, о 3 годині ночі, в обласному центрі, на вулиці Озерній, патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ. Причина зупинки була досить вагомою, адже водій порушив правила  дорожнього руху.

При спілкуванні патрульні поліцейські помітили, що чоловік перебуває добряче напідпитку. Це підтвердила і перевірка на «Драгері», яка показала, що у крові водія міститься 1,84 проміле алкоголю, що значно перевищує допустимі норми.

Під час складання протоколу, водій неодноразово пропонував патрульним грошові кошти аби залагодити справу.  На всі  зауваження патрульних та попередження про відповідальність за дані дії, він не звертав уваги. Натомість жбурнув грошові кошти у відчинене вікно патрульної автівки.

Отож, співробітникам роти №3 довелося викликати на місце події слідчу групу, яка задокументувала факт подачі неправомірної вигоди та вилучила грошові кошти у розмірі 4500 гривень.

На сорокадворічного водія поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 ( Керування автомобілем в стані спꞌяніння) КУпАП. Крім того, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369  КК України за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.

Нагадаємо, що недавно патрульні затримали ще одного нетверезого водія, який розкидав гроші по службовій автівці.

 

" " " "