Чоловік до смерті побив пенсіонерку

На період досудового розслідування чоловік знаходиться під вартою

2137

Житель Деражнянського району жорстоко побив  свою співмешканку, яка згодом померла.  Сектор комунікації поліції Хмельницької області інформує, що страшна подія сталася нещодавно в селі Кальня.

Відомо, що конфлікт, який переріс в бійку, стався між співмешканцями ввечері після застілля. Чоловік спочатку сварився, а потім почав бити 67-річну жінку по голові та тулубу. Побита бабуся все ж не звернулася нікуди за допомогою. А 56-річний кривдник зранку пішов на роботу та повернувся аж  ввечері, заставши жінку мертвою.

За допомогою наляканий чоловік побіг до місцевої фельдшерки, але їй про бійку нічого не сказав. Він навпаки переконував, що та вмерла природньою смертю. Та все ж лікарка побачила на тілі жінки сліди побиття і негайно повідомила до поліції. Про те, що жінка померла від побиття підтвердили і після судово-медичної експертизи. Причиною її смерті стала закрита тупа травма грудної клітини.

Поліцейським чоловік теж не спішив зізнаватися у вбивстві. Але згодом правоохоронні органи встановили свідків конфлікту між співмешканцями.

Працівники поліції вже оголосили зловмиснику про підозру у вчиненому злочині. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

" " " "