У Деражнянсьому районі сусіди ледь встигли вихопити бабусю з вогню

Літня жінка не могла самотужки вибратися з палаючої хати

744

У селі Яблунівка Деражнянського району пенсіонерка ледь не загинула у своїй палаючій хаті. Пожежа трапилась учора надвечір.  За попередніми висновками, спричинило її порушення правил експлуатації печі, повідомляє прес-служба обласної ДСНС.

Коли рятувальники прибули на виклик,полум’ям було охоплено близько 5 квадратних метрів житлового  будинку. На щастя, старенької господині в хаті  уже  не було. Сусіди встигли вивести літню жінку з хати  ще до приїзду пожежників. Вони одержала травми і потребувала госпіталізації.

Рятувальники  погасили пожежу  і не дали вогню розповсюдитись на решту будинку.

Читайте також: У Хмельницькому врятували дівчину, що не могла злізти з карнизу на четвертому поверсі

Того ж дня і маже в той самий час вогонь спалахнув у приватній будівлі, розташованій у жилмасиві “Розсошанський” у Хмельницькому. На момент приїзду рятувальників полум’я встигло позбиткуватись над  кімнатою площею у 20 квадратних метрів.

Роботу пожежників ускладнювала висока задимленість приміщення. Їм довелось працювати у масках.  Завдяки їхнім зусиллям пожежу вдалося локалізувати і не дати їй перекинутись на сусідні приміщення будинку. А невдовзі полум’я погасили остаточно. У цьому випадку причина пожежі залишилась невідомою.

" " " "