У Хмельницькому сталися дві потрійні ДТП: один потерпілий – у вкрай важкому стан

В обласному центрі вчора видався непростий вечір для шести водіїв та їхніх пасажирів

1346

Так, в аварії, що сталася на Львівському шосе, потрощені три автомобілі і постраждали люди. ДТП сталася о 20.50. За висновками попереднього слідства, 23-річний водій-хмельничанин не зміг упоратися з кермом свого “Кіа” та  зіткнувся із автівкою “Форд Фокус”, за кермом якої сидів 24-річний житель обласного центру. Від удару “Кіа” відкинуло на інший автомобіль – “Фольксваген Поло”, яким кермував 30-річний хмельничанин.

Звісно, що всі три автівки зазнали ушкоджень. Та найприкріше в цій історії, що постраждали також і люди. Водій “Форда” одержав численні забої тіла. Після огляду медиків і наданої першої допомоги він відмовився від госпіталізації. А от 37-річному пасажиру “Кіа” це зіткнення обійшлося дуже важко. У нього – політравма. Серед  того, що діагностували відразу після аварії – закрита черепно-мозкова травма, розрив діафрагми та селезінки, численні переломи та внутрішній крововилив. Чоловіка госпіталізували в реанімацію обласної лікарні. Медики утримуються від прогнозів щодо його подальшого стану.

Читайте також: Летальна ДТП неподалік від Хмельницького: пасажир автівки не вижив

Ще одна аварія трапилась о 21.50 на вулиці Проскурівського підпілля”. Там 32-річний водій “Таврії” налетів на припаркований на узбіччі  “Фольксваген Пасат”  і відразу після того зіштовхнувся з “Рено Кенго”, що їхав назустріч. В результаті, водій “Таврії” отримав численні забої і відкритий перелом стегнової кістки. Його відправили у травматологію міської лікарні.

" " " "