У водоймах Хмельниччини загинули люди

Минула доба трагічно закінчилася для відпочивальників різних куточків Хмельниччини, адже для кількох із них відпочинок на водоймах виявився останнім

553

Так, у Дністрі, неподалік с. Слобідка Малиновецька втопився 22-річний чоловік. Водолази обстежили 200 кв. м дна, та все ж знайшли утопленого та передали його тіло поліції.

Трагедія на водоймі трапилася і на Білогірщині. Там, у ставку, поблизу с. Жижниківці зник 38-річний чоловік, який вирішив скупатися. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.

Одразу дві трагедії трапилося у Шепетівському районі. На технічній водоймі біля села Комарівка , що належить до Нетішинської ОТГ, під час плавання зник 61-річний чоловік. На його пошуки викликали рятувальників. Вони, використовуючи надувний човен, шукали нещасного на водоймі. Однак виявили уже неживого чоловіка, тіло якого було доставлено на берег.

А в селі Пліщин, на  комплексі «4 ставки» досі тривають пошуки чоловіка. Ймовірно він потонув  в одному зі ставків. Пошуки за допомогою надувного човна та спеціального пристрою «кішка» поки не дали результатів. Нещасного продовжують шукати.

Рятувальники просять усіх громадян дотримуватися правил відпочинку на воді, адже таким чином, можна зберегти від прикрих випадків власне здоров’я та життя.

" " " "