Відомі деталі ДТП за участі трьох вантажівок: травмовано – 3, у реанімації -1 (ФОТО)

864

Нагадаємо, учора на Ярмолинеччині зіткнулися три вантажних автомобіля. Наразі у поліції повідомили деталі автопригоди. В ДТП травмувалось четверо осіб.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

“16 грудня, близько 16:25 на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Солобківці зіткнулися вантажівки. За попередньою інформацією, відбулось лобове зіткнення вантажівки “Рено Мастер” під керуванням 33-річного жителя м. Івано-Франківськ з вантажівкою “МАН”, за кермом якої перебував 35-річний житель м. Миколаїв”, – повідомляє поліція Хмельниччини.

На зображенні може бути: 4 людини та дорога

Водій третьої вантажівки «Сканія» намагався уникнути зіткнення, проте автівка з’їхала у кювет, її причеп перевинувся. За кермом перебував 36-річний житель Житомирської області.

У поліції зазначають, що найважчий стан у водія «Рено Мастера». Чоловік у реанімаційному відділенні Ярмолинецької багатопрофільної лікарні. Травмувався і 23-річний пасажир “Рено Мастера”. Травми отримали також водій та 62-річна пасажирка вантажівки “МАН”.

На зображенні може бути: 1 особа, автомобіль та на відкритому повітрі

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Наразі встановлюють усі обставини і причини ДТП.

" " " "