Зв’язаний дідусь у будинку: злодій вимагав у нього гроші, а потім ледь не спалив

Тікаючи з місця злочину, чоловік кинув у будинку недопалок цигарки

1743

У Славутському районі злодій зв’язав 90-річного дідуся у власній оселі і мало не спалив її. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Як з’ясували правоохоронці, уночі невідомий чоловік проник у будинок жителя села  Пашуки, вийнявши віконне скло. Злодій зв’язав дідуся і допитувався у того, де він тримає заощадження, погрожуючи фізичною розправою. Проте, сподівання розбійника були марними – від дідуся він так і нічого не отримав, тому вирішив утекти.

Розчарований злодій втік, але встиг нашкодити старенькому господарю оселі, кинувши недопалок цигарки на ліжко, яке згодом почало горіти. Вогонь помітили сусіди, які і викликали рятувальну  службу і поліцейських.   А тим часом у задимленій кімнатці зв’язаний дідусь намагався вибратися з вогняного полону.

До приїзду рятувальників власник будинку вже вибрався з нього цілим і неушкодженим. Вогонь надзвичайники швидко приборкали і запобігли масштабній пожежі. А працівники поліції взялися розшукувати нічного нападника. Вже під ранок поліцейські затримали односельця потерпілого. Його уже раніше судили за аналогічні злочини.

Тепер за скоєне чоловіка чекає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

" " " "