Напад на суд: у Летичеві судові охоронці вчилися рятувати суддів

951

У Летичеві невідомі напали на суд. Спершу четверо чоловіків намагались прорватись в приміщення, а потім спробували напасти на суддю. Якби не судові охоронці – невідомо, що могло б статися. Чоловіки мужньо відстояли підзахисну і вивезли подалі від біди. Саме таким «хепі ендом» завершились чергові навчання працівників спецпідрозділу. Керівництво діями підлеглих залишилося вдоволеним, утім, визначило й недоліки.

Під судом – четверо невідомих. Чоловіки налаштовані агресивно і намагаються увірватися в приміщення. Це у них не надто виходить, адже перед ними – стіна. Судові охоронці вкотре навчаються. Хоча агресори – одні і ті ж люди – локації різні. Після оборони входу – відпрацювання охорони судді. І тут бодігарди – на висоті. Самі учасники нападу-тренінгу собою залишилися вдоволеними.

А, от, керівництво спецпідрозділу діями підлеглих вдоволене не до кінця. Недоліки журналістам не називають, але не приховують – вони таки є.

Хоча на Хмельниччині таких посягань на приміщення суду і суддів іще не траплялося – готовими треба бути. Голова Летичівського райсуду, де відбувались чергові навчання, певен, у їх роботі трапитись може будь-що.

Подібні навчання судові охоронці обіцяють провести у кожному райсуді області. Певні, завдяки таким штучно створеним ситуаціям – можна краще вивчити як приміщення, так і відлагодити дії при нападі.

" " " "