Навчання в Апеляційному суді

607

Непокорапід час конвоювання або створення зеленого коридору для спецавто. Під стінами Апеляційного судупройшли практичні навчання. Пліч-о-пліч працювали спецпризначенці Служби судової охорони та бійці Національної гвардії.

На територію суду прибуває автозак. Усередині 4 підсудних. Із авто лунає лайка.

Нацгвардійці та судові охоронці працюють пліч-о-пліч. На території Апеляціного та Господарського судів вони відпрацьовують одразу кілька сценаріїв. Це – створення зеленого коридору для спец авто та непокора під час конвоювання до зали судових засідань.

Командири стежать за діями особового складу. Кажуть, головна мета навчань-бойове злагодження підрозділів під час оборони судів.

Якщо б ситуація була реальною, то судові охоронці удар на себе брали б першими.Тому й спецпризначенці готуються до будь-яких інцидентів та навчаються у повному екіпіруванні.

Екіпірування – важке, але дозволяє вільно рухатися, а відповідно відточувати навики. Йдеться про особисті та професійні. Спільні навчання дозволяють відпрацювати взаємодію. Це для того, аби уреальних ситуаціях служби могли забезпечити посилення під час розгляду резонансних справ.

" " " "