Навчатися за обміном.

684

Навчатися, або навчати за обміном. Вже 25 років українські школярі та студенти подорожують Сполученими Штатами Америки завдяки проекту Flex. Мета його – охопити якомога більшу кількість молоді з України та познайомити їх із американською культурою.  Нині із усіма перевагами та успіхами даної платформи знайомили хмельницьких гімназистів.

Олександра – учениця випускного класу Хмельницької гімназії №2. Вона поставила паузу на один рік у навчанні в школі і поїхала до США. Звісно – не розважатися, а здобувати новий та цікавий досвід.

Там дівчина прожила 10 місяців. Каже, її мрія здійснилася завдяки міжнародній програмі Flex. Її створили для культурного обміну між учнями та студентами двох країн. Звісно, аби туди потрапити , довелося пройти кілька важких випробувань.

Окрім здобутих знань, дівчина вирішила стати представником організації Flex у Хмельницькому. Нині для гімназистів організувала зустріч із волонтером Корпусу Миру США. Габріель Кортез вже 2,5 роки викладає англійську мову у Красилівській школі. Україну вибрав не випадково.

Для гімназистів візит іноземця припав до душі, адже завжди цікаво та корисно спілкуватися із справжнім носієм мови.

" " " "