Не десь, а поруч: Вовковинецька ОТГ відтепер із власною поліцейською станцією.

769

 Не десь, а поруч: Вовковинецька ОТГ відтепер із власною поліцейською станцією. Аби її обладнати з бюджету витратили понад 20 тисяч гривень. До слова, ця станція є першою, у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». В обласному управлінні Нацполіції сподіваються, що до кінця року в області з’явиться іще 29-ть. 

 Вовковинецька громада – із власною поліцейською станцією. Ось так вигядає нове робоче місце дільничного. Його створили за кошти громадівського бюджету. На все про все витратили понад 20 тисяч гривень.

 Вовковинецька станція на Хмельниччині уже не перша, таких є 6. Утім, поки – єдина, створена в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади». До кінця року, кажуть правоохоронці, таких планують відкрити ледь не у кожній ОТГ.

 Голова ОТГ каже, і поліцейську автівку, і робоче місце дільничного готові обслуговувати самостійно. Уже прорахували витрати на пальне і канцелярію.

 Голова ОТГ переконаний, всі витрати громади на станцію у себе на місці – цілком і абсолютно виправдані. Адже правоохоронці – не десь, а поруч – запорука спокійного та безпечного життя громадян. 

" " " "