Не відбувши умовне покарання взявся «за старе»: На Ізяславщині засудили крадія

393

26-річний чоловік грабував своїх рідних.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницького апеляційного суду.

«Ізяславський районний суд визнав 26-річного жителя села Ріпки Шепетівського району винуватим у заподіянні легкого тілесного ушкодження (частина 1 статті 125 КК України) та у крадіжці, вчиненій повторно, поєднаній з проникненням у житло (частина 3 статті 185 КК України), й призначив йому остаточне покарання – 3 роки 6 місяців позбавлення волі», – інформують в суді.

Молодик вже притягався до кримінальної відповідальності у 2017 р. Тоді Сокирянський районний суд Чернівецької області призначив чоловіку  умовно-дострокове звільнення від відбування покарання.

Не добувши умовний термін, зловмисник влітку цього року скоїв ряд нових.

Як встановив суд, у липні чоловік зірвав замок та зайшов до будинку, де мешкають його родичі, й виніс звідти продукти та тисячу гривень, які взяв у гаманці сестри. Її ж згодом під час сварки вдарив у груди обухом сокири.

У серпні, знаючи, що дядько у лікарні, проник і в його будинок та поцупив 1500 гривень та 1,8 л олії вартістю 145 гривень, яку продав за 20 гривень.

Загалом суд визначив для чоловіка 4 роки позбавлення волі: 3,5 роки за цьогорічні злочини та півроку за невідбуту частину умовного покарання.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав. Вирок не набрав законної сили.

" " " "