Нещодавня жахлива ДТП на Хмельниччині: слідчі з’ясували нові важливі обставини

На Хмельниччині слідчим стали відомі нові важливі подробиці нещодавньої жахливої ДТП з летальними наслідками

3153

Працівники слідчого управління ГУНП Хмельницької області з’ясували нові важливі деталі в справі про жахливу ДТП з чотирма загиблими, котра трапилася днями на одній з автодоріг Хмельниччини. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Так, в ході слідства поліцейські встановили, що водій вантажівки марки DAF перебував за кермом не маючи при цьому дозволу на кермування транспортними засобами подібного класу. Чоловік не мав у своєму водійському посвідченні відповідної категорії, а отже не міг перебувати за кермом вантажівки з причепом. При цьому у вантажівці перебував родич водія, котрий мав водійське посвідчення відповідної категорії. Саме він повинен був сидіти за кермом, однак, з якихось причин, незаконно передав управління автомобілем сторонній особі без відповідного документу.

Наразі слідчі в рамках розслідування резонансного ДТП додатково відкрили ще одне кримінальне провадження за статтею 287 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Хмельницькі правоохоронці затримали вчорашнього псевдомінера

Враховуючи обставини, в поліції відкрили кримінальне провадження одразу двом особам, яких підозрюють у скоєнні летальної ДТП – чоловіку, котрий безпосередньо перебував за кермом, та його родичу, який незаконно передав йому управління автомобілем.

" " " "