«Нестримний потік». У Хмельницькому триває фестиваль соціальних та вуличних танців

855

«Нестримний потік». У Хмельницькому триває другий фестиваль соціальних та вуличних танців. Стартував конкурс на початку липня та завершиться в кінці місяця. За цей час хмельничан безкоштовно навчатимуть бачаті, сальсі та кімбозі. Танцюватимуть щонеділі на майданчику навпроти кінотеатру Шевченка.

Бачата, сальса та кімбоза. У Хмельницькому триває другий фестиваль соціальних та вуличних танців. Стартував конкурс на початку липня та завершиться в кінці місяця.

Тож, цілий липень хмельничан навчатимуть бачаті, сальсі та кімбозі. Танцюватимуть щонеділі на майданчику навпроти кінотеатру Шевченка.

Танцювальна вечірка, кажуть організатори, – безкоштовна. Немає вікових чи інших обмежень. Просто потрібно прийти та танцювати.

Сергій Майданюк – танцівник-початківець. Окрім того, каже, що танці просто неба – хороша терапія, то ще й метод боротьби з комплексами. Про останні, до слова, знає не з чуток.

У танцях, каже Сергій, знайшов свою стихію. Танцювати радить і хмельничанам. На безкоштовні майстер-класи можна прийти ще 21-го та 28-го липня. Початок о 18-й годині. Місце зустрічі – майданчик навпроти кінотеатру Шевченка.

Майстер-класи танцівників, до слова, фільмуватимуть, а потім опублікують в інтернет-мережі. Шляхом голосування оберуть кращу тренерську пару, яка отримає подарунки від міської влади.

" " " "