Нетішин опинився майже в повній ізоляції: уряд узяв під особливий контроль атомні станції

Виїхати з міста атомників, як і заїхати в нього, тепер буде проблематично

7299

На тлі загрози розповсюдження коронавірусу уряд бере під особливий контроль стратегічні та потенційно небезпечні об’єкти. Зокрема, жорсткі карантинні заходи запровадили на всіх атомних електростанціях та в містах-супутниках АЕС. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп опублікував також копію документа, затвердженого на позачерговому засіданні уряду, в якому йдеться про заходи, що мають бути негайно вжиті на АЕС та прилеглих до них територіях.

“З метою недопущення можливих порушень в роботі атомних електростанцій та запобігання поширенню серед персоналу електростанцій гострої респіраторної хвороби COVID-19,….установити з 16 березня до 3 квітня 2020 р. на всій території атомних електростанцій державного підприємства “НАЕК “Енергоатом” та міст-супутників, в яких проживає та розміщується персонал атомних електростанцій, карантин”, – заначено в документі.

Читайте також: У Хмельницькому від завтра закривають майже все: зостається лише торгівля продуктами

Там також пишуть, що до роботи на АЕС не мають допускати працівників з ознаками будь-якої ГРВІ. Обмежують також проведення масових заходів на АЕС та в містах-супутниках. І крім того, обмежують в’їзд на територію цих міст, а також виїзд із них.

" " " "