Нетішинська громада відсвяткувала День Незалежності

400

День Незалежності у Нетішині був наповнений різними заходами – від спортивних змагань до святкового концерту від запрошених святкових гостей. Відбулась і нетішинська премія «Оскар».

Громадська організація «Успішна молодь Нетішина» влаштувала нагородження для кращих жителів міста. Для переможців виготовили статуетки, грамоти та подарунки. В номінації «Успішна особистість року» було визначено 15 номінантів.

Голова громадської організації додає, захід планувався на минулий рік, проте через пандемію його перенесли. Незважаючи на це, ні переможці, ні лауреати не змінювались.

Після нагороджень на нетішинців чекав урочистий концерт. Місцем проведення обрали міський парк. Відвідувачі фотографувались біля фотозон, споглядали виставки творчих колективів.

Окрім цього, представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» вручили нетішинцям сертифікати та грошові подарунки. Благодійники відмітили і виконавця Олексія Шпротька. Його відзначили сертифікатом для музичного розвитку. А далі артист разом з дружиною співали для громади.

" " " "