Незабаром для хмельничан проїзд у громадському транспорту стане дорожчим

У Хмельницькому збільшиться вартість проїзду в громадському транспорті

932

Цього року в Хмельницькому вартість проїзду в громадському транспорті збільшиться. При цьому, на яку ціну розраховувати громадянам, наразі поки що невідомо. Про це повідомило видання “НГП”.

Рішення про підвищення вартості проїзду пов’язане з тим, що наразі ця галузь у Хмельницькому є збитковою. Вартість одного проїзду тролейбусом або маршруткою в обласному центрі Хмельниччини перебуває на рівні з одними з найменших в Україні, тому залишати її такою ж вже практично неможливо.

Читайте також: В травні побутових споживачів переведуть на річний тариф на газ, але це може бути невигідно

«На сьогодні пасажирські перевезення у Хмельницькому є збитковими. Тому, на жаль, у цьому році не вдасться зберегти вартість проїзду на тому рівні, на якому він є нині. Водночас, зараз проїзд у тролейбусах, автобусах та маршрутних таксі Хмельницького – один із найдешевших в Україні. Коли перейдемо на встановлення валідаторів у всьому громадському транспорті, то різниця між готівковим розрахунком та електронним квитком буде. Таким чином, будемо мотивувати людину використовувати онлайн платежі» – повідомив заступник міського голови Микола Ваврищук.

" " " "