Незвичайна ДТП на Хмельниччині: змішалися коні і люди

Очевидно щось наполохало коней, і вони "летіли", не розбираючи дороги

20826

На Хмельниччині, у Шепетівському районі, сталася ДТП із розряду тих, які трапляються нечасто:  підвода з кіньми зіштовхнулася з легковим автомобілем “ВАЗ 2106”. Аварія сталась у Судилкові поблизу Шепетівки, розповідає “День за днем”.

Усе трапилось поблизу обеліску, що знаходиться при в’їзді в Судилків. Легковий автомобіль їхав вулицею Героїв Майдану. Зненацька з бокової дороги, вулиці Тімірязєва, вискочила підвода з кіньми і налетіла прямісінько на легковик. Чому їздовий не зміг упоратися з кіньми – невідомо. Схоже на те, що їх хтось або щось наполохало, бо тварини були геть некеровані.

Читайте також: Юнак із Рівненщини приїхав на Хмельниччину, щоб обікрасти свого земляка

В результаті автівка буквально відчула на собі, що таке “кінська сила”. Кабіну автомобіля деформувало, немов від удару із вантажівкою. Втім, ветеран радянського автопрому все-таки вистояв і врятував життя водієві та пасажиру, що були всередині нього. Вони одержали порізи та інші не критичні тілесні ушкодження, з якими їх відправили до лікарні.

А найбільше постраждав один із коней. Бідолашний жеребець прийняв на себе весь удар від зіткнення і важко поранився. Яка його подальша доля, невідомо, але з опублікованих фото видно, що кінь одержав важкі травми.

Хто винен, і чи можна було запобігти зіткненню, розбирається поліція.

" " " "