Нічна стрілянина неподалік від Понінки: хотіли налякати або влучити

Жителі селища Першотравенськ Житомирської області затіяли нічне чергування неподалік від Понінки

1916

Стало відомо про звернення, що надійшло до Баранівського відділення поліції на Житомирщині. У зверненні йдеться, що в ніч на 1 березня хтось обстріляв жителів селища Першотравенськ, які вели нічні спостереження за Понінківською картонно-паперовою фабрикою.

Люди спеціально затіяли чергування біля річки Хомори, щоб зафіксувати як полонські виробники паперу вночі викидають у річку шкідливі неочищені стоки. Вони встигли навіть зняти процес скидання стоків на відеокамеру і вже йшли до своєї машини, як раптом почули постріл. Їм здалося, що стріляли з автомобіля, що стояв неподалік від їхнього.

Читайте також: У Понінківської паперової фабрики – проблеми: за неї взялася Держекоінспекція України

Зараз поліція проводить розслідування цього факту. Гільзу на березі водойми вже знайшли. Тепер хочуть з’ясувати , від якої вона зброї, і, звісно, хто стріляв. Та й взагалі, що це було: спроба залякати екологічних активістів чи щось гірше?

Адже боротьба екологічної спільноти Житомирщини проти Понінківської картонно-паперової фабрики, власники якої регулярно труять воду в річці, давно вийшла за межі локального конфлікту.

" " " "