Нова дорога – на Озерній. Вулицю Січових стрільців завершують будувати дорожники

1473

У Хмельницькому завершують облаштовувати вулицю Січових Стрільців. Це перше будівництво «з нуля» нової дороги в місті. Автошлях буде з чотирма смугами руху, двостороннім тротуаром та зеленою зоною. Проєктом також передбачене зовнішнє освітлення, зупинки та острівки безпеки. Товщина шару асфальту – 21 сантиметр. На об’єкті побувала наша знімальна група.

Будівництво дороги  у  мікрорайоні  Озерна  завершується. На заїзних кишенях підрядна організація ШБУ 56 завершує укладати верхній шар.На основному проїзді дорожники уже  зробили міцну поверхню. Працює на цій ділянці 15 одиниць різної техніки.На часі – другорядні роботи.

Дорогу будують за найсучаснішими технологіями, каже представник підрядника.  Вона міцна та надійна.

Аби дорога служила довго – її підсилили бетоном. Сучасний мікрорайон повинен  мати  якісний автошлях, кажуть у міській раді.

Як каже міський голова, саме стрімкий розвиток Озерної змусив почати облаштовувати тут дорогу. Будівництво стартувало у 2018 році.

Через кілька днів на вулиці Січових Стрільців з’явиться нова розмітка та ліхтарі. Частину зовнішнього освітлення на новій дорозі уже встановили. Згодоммає бути облаштовано дві зупинки та дорожні знаки. Здачу об’єкту в експлуатацію запланували на вереcень.

 

" " " "