НОВА ЕКСПОЗИЦІЯ В ОБЛАСНІЙ РАДІ

385

Мистецтво без меж. У стінах обласної ради відкрили виставку подільських художників. Експозицію представив художній музей. 25 творів різних жанрів споглядатимуть не лише працівники апарату, а й відвідувачі ради. Така мистецька співпраця уже стала традицією.

У стінах будинку рад – нова мистецька виставка. У співпраці із Хмельницькою обласною радою та обласною організацією Національної спілки художників України око відвідувачів тішитимуть 25 картин різних жанрів.

Усі картини є власністю музею, а музей – це комунальна установа Хмельницької обласної ради. Експозиція демонструє твори різних майстрів. Це і Олег Бобровський, Неллі Павлова, Микола Мельничук та багато інших талановитих митців. У час карантину для працівників така виставка – можливість доторкнутися до мистецтва, не виходячи із стін обласної ради.

Віолета Лабазюк була вражена кількістю талановитих митців, чиї роботи зберігаються у фондах музею. Голова обласної ради запевнила, співпраця у мистецькому напрямку з установою  триватиме і надалі. Саме за ініціативи Віолети Лабазюк працівники музею відібрали твори для теперішньої експозиції.

У планах обласного музею і інші мистецькі виставки, адже навіть у карантин художники створюють свої роботи. І саме глядачі їх оцінюють. Тож і в коридорах  органів державної влади є місце прекрасному.

" " " "