НОВА ХВИЛЯ COVID

454

Ковідні ліжка Хмельницької інфекційної лікарні заповнені на 35 відсотків. Там перебуває 71 пацієнт з підтвердженим діагнозом та ще 12 – з підозрою. У порівнянні з минулим тижнем кількість хворих зростає. На Хмельниччині за добу виявили майже півтисячі нових випадки інфікування.

У Хмельницькій інфекційній лікарні для хворих на коронавірусну інфекцію розгорнуто 2 сотні ліжок. Станом на ранок 26 січня на стаціонарному лікуванні у закладі перебував 71 пацієнт з підтвердженим діагнозом.

З коронавірусною інфекцією чи підозрою на неї в реанімації перебуває 11 пацієнтів. У решти хворих стани різного ступеня важкості.

На Хмельниччині за добу виявлено майже півтори тисячі нових випадки інфікування коронавірусом. На стаціонарному лікуванні перебуває 765 хворих.

Через стрімке зростання захворюваності на ковід Міністерство освіти і науки  рекомендує перевести учнів 5-11 класів на дистанційне навчання. Щонайменше на два тижні. При цьому можуть навчатися учні початкової школи та працювати дитячі садочки.

" " " "