Нова поліцейська станція на Хмельниччині: громада подбала про своїх копів

Поліцейська станція що з'явилась у Вовковинцях, обладнана місцевою громадою

1870

У селі Вовковинці Деражнянського району з’явилась поліцейська станція – сьома в області і перша, обладнана за кошти місцевої громади, інформує прес-служба обласної поліції.

Вовковинецька ОТГ подбала про капітальний ремонт приміщення, в якому буде розташована станція, а також закупила для неї сучасні меблі і техніку. Крім робочих кабінетів для поліцейських, у приміщенні також передбачена кімната відпочинку.

Читайте також: У приміській ОТГ на Хмельниччині створили загін допомоги поліції

За словами голови ОТГ, поліцейський офіцер громади працюватиме більш ефективно, ніж звичайний дільничний офіцер, адже він цілодобово перебуватиме на території громади. Звісно, він, як усі люди,  має право й на відпочинок, але в разі необхідності він завжди буде поруч. Дотепер дільничний офіцер мав щоранку і щовечора їхати в район, що забирало немало службового часу.

Незабаром в області має з’явитися ще 29 поліцейських станцій. Це – справа 2-3 найближчих місяців, каже заступник начальника ГУНП у Хмельницькій області Валентин Білянський. На кожній станції працюватимуть від одного до семи поліцейських. Кожна станція буде обладнана автомобілем, а поліцейські матимуть при собі вогнепальну зброю.

" " " "