«Новатор» проти «Серця Поділля»: хто переміг?

895

Досвід проти молоді. У Хмельницькому «Новатор» зіграв матчі 11-го туру волейбольної Суперліги. Цими вихідними у рідних стінах наші спортсмени приймали вінницьке «Серце Поділля». Останні, до слова, у турнірній таблиці на щабель вище ніж хмельничани.

Боротьба – у першій грі та дитячі помилки – у другій. Саме так хмельницький «Новатор» зіграв матчі 11-го туру волейбольної Суперліги. У рідних стінах наші спортсмени приймали вінницьке «Серце Поділля».

Після того, як з хмельницького «Новатора» пішли досвідчені волейболісти, грати доводиться молоддю. На жаль, протистояти вінницьким суперникам юні гравці не зуміли. У першій грі хмельничани поступилися з рахунком 3:1, у другій не вибороли жодного сету.

До гри у Хмельницькому вінничани у турнірній таблиці були на щабель вище ніж «Новатор». Команди займали відповідно 3-є та 4-е місце. Після матчів 11-го туру сусіди піднялися на другу сходинку чемпіонату, а ось хмельничани з четвертої перемістилися на п’яту.

Наступний матч чемпіонату хмельничани знову проведуть вдома. У цю п’ятницю та суботу, а саме 8-го та 9-го лютого, «Новатор» прийматиме ще одну команду з Вінниччини – суперника, що займає третю позицію у турнірній таблиці Суперліги.

" " " "