«Новатор» провів перший домашній тур Суперліги у Новому році

914

«Новатор» проти «Фаворита». Хмельничани провели перший домашній тур Суперліги у Новому році. У рідних стінах місцеві волейболісти приймали суперника з міста Лубни Полтавської області. Останні, до слова, – майже, аутсайдери турніру і, здалося б, проблем на майданчику нашим хлопцям не створять. Так і було, принаймні у першій грі. У другій молодим новаторівцям, а саме другий склад команди приймав перший в році домашній тур, прийшлося добряче попотіти.

Молодь проти молоді. Цими вихідними «Новатор» провів перший домашній тур Суперліги у Новому році. У рідних стінах місцеві волейболісти приймали суперника з міста Лубни Полтавської області.

«Фаворит» – майже аутсайдер турніру і, здалося б, проблем на майданчику нашим хлопцям не створять. Так і було, принаймні у першій грі. У другій новаторівцям прийшлося добряче попотіти.

Та все ж новаторівці зібралися і показали, хто у домі господар. У домашньому турі з «Фаворитом» наші хлопці отримали дві перемоги, хоча друга далася непросто. Це тому, що після свят з команди пішли четверо досвідчених гравців, а відтак грає за «Новатор» молодь або ж другий склад колективу.

Наступний матч у Суперлізі місцева команда проведе знову вдома. 2-го та 3-го лютого у рідних «Новатор» прийматиме суперника, який зараз на щабель вище у турнірній таблиці, – вінницьке «Серце Поділля». А вже у пятницю хмельничани спробують вийти у фінал чотирьох Кубка України з волейболу. Для цього у Сумах Новатору необхідно виграти бодай два матчі із трьох запланованих: проти господарів – СумДУ, львівських Кажанів та одеського Політехніка.

" " " "