Нове керівництво поліції: Хмельницький район очолив Василь Птащук

1160

Нове керівництво поліції: Хмельницький район очолив Василь Птащук. До адміністративно-територіальної реформи Василь Кіндратович був головним поліцейським обласного центру. Наразі він – один із трьох новопризначених керівників районів – Кам’янець-Подільського, Шепетівського та, власне, Хмельницького.

Три райони – три управління поліції. Правоохоронна система також переформатовується через адмінтерреформу. Першим нового очільника отримало Кам’янець-Подільське управління поліції. Далі – Хмельницький та Шепетівка.

Хмельницьке управління поліції Василь Птащук очолив не випадково. Раніше керував як міським, так і районним відділами. Каже, проблематику знає і готовий до змін. Їх, ймовірно, буде чимало.

Так само із відділу на блок превенції перетвориться і колишнє Хмельницьке районне управління. З поліції зникнуть детективи – назад повернуться слідчі та карний розшук.

Попри зміни в структурі, завдання правоохоронців – незмінне. Головний поліціянт краю запевняє, і в подальшому працюватимуть на довіру.

" " " "