НОВІ КВАРТИРИ

398

Нове житло – для захисників. Чотири квартири отримали учасники АТО. Ключі від помешкань їм вручили у міській раді. Хмельницький досить активно забезпечує вояків квадратними метрами. Тож тут реєструються навіть військовослужбовці з інших міст, намагаючись таким чином отримати омріяні ключі. Проте спеціальна комісія добирає претендентів.

Така подія – результат співпраці між Хмельницькою обласною радою та міською, де вже кілька років діє програма, яка спрямована на підтримку учасників АТО. А обласні депутати свого часу підтримали ініціативу Консультативної ради. Дорадчий орган, що був створений у серпні, вирішує питання захисту ветеранів. До слова, одну із квартир отримав і афганець, що брав участь у російсько-українській війні.

Хмельницький досить активно забезпечує житлом військовослужбовців. Проте зараз на черзі перебуває ще близько 800 захисників.

Підтримка воїнів триватиме і надалі, запевнила Віолета Лабазюк. Адже це найменше, що може зробити місцева влада для тих, хто ризикує життям.

Кожну із квартир нові власники уже можуть приватизувати. Це перша передача житла для військових Хмельницькою міською та обласною радою спільно.

" " " "