НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

273

Нові можливості для студентів. У Вищому професійному училищі №11 відкрили комплекс з підготовки робітників. Тепер в закладі будуть готувати працівників спеціальності “Овочівник. Оператор устаткуванння в спорудах захищеного грунту”. Для якісного навчання на території закладу збудували теплицю, у якій вирощуватимуть овочі.

Опанувавши таку просту та водночас потрібну справу, в подальшому учні зможуть відкрити власний бізнес. Наявність теплиці у громаді дасть додаткові робочі місця, так місцеві жителі зможуть працювати на рідній землі і не виїжджати за кордон.

Для навчання справжніх фахівців та любителів цієї справи  на території закладу збудували теплицю, яка оснащена за сучасними вимогами. Аби рослини були добре зволожені тут змонтували систему крапельного поливу.

Посадовці кажуть, завдяки навчально-виховному комплексу, у майбутньому на Хмельниччині буде розвиватись тепличне господарство, і вирощувати там будуть лише екологічно чисті продукти.

В училищі показали у яких умовах будуть рости овочі, а також допомогли у посадці перших насінин, які зовсім незабаром пустять свої паростки.

" " " "