Новітні технології у Хмельницькому. Одна із IT-академій відсвяткувала першу річницю від створення  .

1584

Новітні технології у Хмельницькому. Одна із IT-академій відсвяткувала першу річницю від створення. Подія особлива, бо у місті навчальних закладів, що за кілька місяців дають нову професію, можна перелічити на пальцях однієї руки. Майже сотню айтішників за рік роботи випустила саме ця академія.

Два-три місяці і випуск. Це вам не університет, де п’ять років треба протирати штани. IT-академія – новий вид навчальних закладів. Тут до роботи готують тестувальників та менеджерів програмного забезпечення і Front end розробників.

Ціна навчання на такі спеціальності в середньому дві з половиною тисячі гривень на місяць. І вже за чверть року – випуск. Так зробили майже вісім десятків хмельничан. Крім можливості вільного плавання й самостійного пошуку роботи, самі ж вчителі беруть працювати щойно спечених айтівців до себе.

Світлана якраз раніше працювала керівником інтернет-магазину престижної мережі магазинів гаджетів. Нині – тестувальницею програмного забезпечення у компанії, що організувала академію. І роботою, і оплатою за неї – задоволена.

Радить до академії  іти вчитися тим, у кого душа лежить до ІТ. І не боятися змінити своє життя кардинально.

 

" " " "