«Новонароджені у вишиванках» у Хмельницькому

1137

Для хлопчиків – зелені, а для дівчаток – рожеві. У Хмельницькому вп’яте пройшла акція «Новонароджені у вишиванках». Цього року – у режимі оф-лайн. До породіль у палати нікого не пускали. Тож національні обереги отримали працівники пологових будинків та передали молодим мамам.

Повітряні кульки, солодощі, квіти та, звісно, перші у житті національні обереги. У Хмельницькому пройшла акція «Новонароджені у вишиванках». Цього року вона – ювілейна, бо ж на теренах міста відбувається вп’яте.

Цього року «Новонароджені у вишиванках» пройшли у режимі оф-лайн. Через карантин до породіль у палати нікого не пускали. Тож національні обереги отримали працівники перинатальних центрів та передали молодим мамам.

Для хлопчиків – вишиванки з зеленим відтінком, а для дівчаток – з рожевим. За п’ять років акції свої перші у житті обереги отримали понад півсотні немовлят.

Цього року свої перші у житті вишиванки отримали 16 дітей. Десять народилися у міському перинатальному центрі та шестеро в обласному. Серед немовлят – вісім хлопчиків та вісім дівчаток.

" " " "