Новорічний модний гороскоп. Підсумки тижня .

802

Жінка-квітка, жінка-воїн та модний гороскоп . Підсумки тижня дослідили фешн-тенденції та склали свої поради  як яскраво і стильно створити новорічний образ, що підходить тільки Вам. Виявляється для цього хмельницькі дизайнери і стилісти створили, навіть, модний гороскоп. Отож далі про те, як  задобрити свинку і стати королевою новорічної ночі .

До нового руку тиждень – хмельничанки в активному пошуці новорічного вбрання.

А ті хто визначився перевагу віддали сукні.

Однак, є і такі панянки, які за брюки.

Тим часом дизайнери кажуть, що  модні тенденції диктує Господиня 2019 року – жовта свиня. Панянка далека від  модельних параметрів, проте має витончену натуру і вибагливий смак.  Тож для тих, хто зустрічатиме новий рік у спортивному костюмі навряд чи пощастить.

Олена Воляник –  співвласниця власного бренду одягу, дизайнер і авторка колекцій – стала нашим провідником у світ трендів, брендів, луків та аутфітів.  Фешн-експертка каже, для того аби стати королевою новорічної ночі – варто дослухатися до модного гороскопу. Отож якщо ви представниця вогняної стихії – ваші кольори червоні і золотаві, силуети розслаблені, тканини комфортні.

Класична маленька чорна сукня підійде для раків, скорпіонів та риб. Дизайнерка радить сміливо додавати у образ блиску.  У ролі моделі – журналіст.

Для ніжних повітряних знаків  – м’які пастельні природні відтінки + затишні тканини і сміливий силует.

А якщо ви не зовсім модельних параметрів, або при надії – для вас – блиск, мереживо і вільний силует.

Тим часом фешн-науковці  – випускники кафедри технології і дизайну ХНУ кажуть, головні тренди новорічної  ночі – металевий блиск, етномотиви та екологічні тканини. Своє бачення виклали у дипломних роботах.  Магістранти зазначають, окрім основних світових тенденцій на образ української жінки  суттєво вплинула війна. Нині вона не лише мати, а і воїн.

Модні науковці кажуть, що окрім металу у 2019 році варто придивитися до напівпрозорих тканин і квіткового силуету. Зрештою, жіночність завжди у моді.

Та головна тенденція будь- якого нового руку – це святкування у колі рідних і близьких людей. А щодо одягу  – то  який би образ ви не обрали, завжди майте почуття міри і пам’ятайте  ялинка має бути одна, і краще якщо це не ви.

 

 

 

" " " "