Новий офіс міграційної служби запрацював у центрі міста

1165

Пандуси, шрифт Брайля та кондиціонери. Управління міграційної служби відкрило новий офіс у центрі міста. Тут передбачили усі умови для людей з особливими потребами. Електронна черга дозволяє  зайти до спеціаліста у визначений час без запізнень.

Хмельницький районний відділ управління міграційної служби переїхав. Нове приміщення  для прийому громадян знаходиться навпроти ліцею №17. 370 квадратних метрів оснащено згідно сучасних вимог обслуговування клієнтів. Кондиціонери, таблички шрифтом Брайля, пандуси – усе для комфорту людей з особливими потребами та молодих мам. Електронне табло вказує час очікування,  а записатись на прийом до спеціаліста можна онлайн.

Запрацював Хмельницький районний відділ за новою адресою з 14 липня. Скупчення людей у новому примішенні немає. В офісі працює 21 спеціаліст.  Як кажуть відвідувачі – отримати закордонний паспорт можна у заявлені терміни.

На час карантину оформити ID-картку можна не за місцем реєстрації, а за місцем фактичного проживання.

Новий офіс працює за старим графіком. Тут чекають на містян у робочі години у будні та у субботу, а от понеділок  тут – вихідний.

 

" " " "