НВК №2 чи двадцята школа: хто з школярок найкраще грає у баскетбол?

1232

НВК №2 чи двадцята школа? У Хмельницькому завершилася міська спартакіада з баскетболу серед школярок. Стартував турнір кілька днів тому та зібрав шість команд. Учасники змагалися за круговою системою, а до фінального поєдинку дійшли тільки найсильніші.

Недитячі емоції, напружена боротьба та сльози. Так у Хмельницькому завершилася міська спартакіада з баскетболу серед школярок. Стартував турнір кілька днів тому та зібрав шість команд.

Тож, до фінального поєдинку дійшли найсильніші команди. Це – НВК №2 та двадцята школа. Саме вони розіграли долю першого місця.

У фіналі зустрілися дійсно гідні суперниці. І одна команда, й інша відчайдушно боролися за кожен м’яч та кожну атаку, втім сильнішими були баскетболістки двадцятої школи.

У фіналі двадцята школа своїх суперниць переграла на понад десять очок. Це, кажуть, результат – невипадковий, бо ж до спартакіади команда готувалася заздалегідь.

Частина команди двадцятої школи грає у вишці, а команда НВК №2 – у дитячо-юнацькій спортивній лізі. Разом вони зуміли влаштувати насправді емоційний фінал та показати той баскетбол, що подобається глядачам.

А далі – черга за юнаками. У вівторок, 29-го січня, у Хмельницькому стартує міська спартакіада з баскетболу серед школярів.

" " " "