Обережно, крадії: копи радять городянам ретельніше ховати мобілки та гаманці

997

Обережно, крадії! У Хмельницькому – друга хвиля крадіжок. Якщо взимку такі випадки частішають у громадському транспорті, то у літній період злочинці активізуються у місцях масового скупчення людей. Зазвичай полюють на мобільні телефони та гаманці. Тому, правоохоронці радять їх ретельно ховати. Та уважніше придивлятись до тих, хто поруч.

Ось це відео розлетілось соціальними мережами буквально кілька днів тому. Завдяки умілим діям професіоналок, нічого не підозрюючи хмельничанка залишилася без телефону. Цей випадок – не поодинокий, кажуть правоохоронці. Із настанням тепла у Хмельницькому – друга хвиля майнових злочинів. Від початку року лише у центральній частині зафіксовано 39 крадіжок. Копи розповідають, найчастіше стати жертвою зловмисників можна у громадському транспорті. А також у інших місцях масового скупчення людей

Аби не позбутися гаманця чи мобільного телефону – це ті речі, які крадуть найчастіше, копи радять носити їх у внутрішніх кишенях. А ще не ловити гав і пильніше придивлятися до того, хто стоїть поруч.

Копи додають, якщо вже так трапилось, що не встежили і залишилися без чогось цінного, не потрібно гратись у детектива –  краще довірте справу професіоналам.

" " " "