Обережно, ожеледиця: Хмельницький негоду пережив без особливих жертв.

814

Обережно, ожеледиця! Сюрприз у вигляді льоду під ногами сьогодні чекав на кожного хмельничанина. Близько 7.30 задощило і все місто перетворилося на суцільну ковзанку. Комунальники переконують, старалися, аби обійшлося без нещасних випадків, утім, на жаль, не вийшло. До 12-ої у травмпункті прийняли понад чверть сотні людей, ще приблизно стільки ж очікували на прийом під дверима. Люди, до слова, на комунальників не скаржились, адже, певні, винні не вони, а погода.

Хмельницький вранці перетворився на суцільний каток. Зима, як завше, до обласного центру прийшла неочікувано, додавши роботи лікарям міського травмцентру.

Аби пацієнти не чекали на допомогу, в травмпункті відкрили іще один кабінет, кажуть люди. Додають, наразі постраждалих від ожеледиці поменшало, адже лікарі активно приймають – не в дві, а у чотири руки. Попри старання медиків, пані Марія у черзі вже понад дві години. Каже, упала в дворі під домом, припускає, це – перелом.

Поруч із пані Марією ще близько десятка пацієнтів. Люди терпляче чекають на свій прийом. Не всі, до речі, постраждали унаслідок ожеледиці. Ось цей пан – з побутовою травмою. В Хмельницьку міську дійшов, слава Богу, без додаткової.

Чому у місті так слизько – пояснюють комунальники.

Зважаючи на те, що кригою вулиці вкрилися прямісінько у час пік – перед роботою, комунальники, кажуть, просто не встигли просипати скрізь. Задіяти техніку для посипання міських тротуарів немає можливості , переконує головний комунальник Хмельницького. Василь Новачок додає, Хмельницький місто немаленьке, тож, скрізь і всюди посипати фізично не встигли. В травмпункті теж наполягають, сьогодні – геть не аврал.

головні новини Хмельниччини, ТВ 7+.

" " " "