Оголошено конкурс: у Хмельницькій обласній раді шукають керівників для двох комунальних закладів

Хмельницька обласна рада оголосила конкурси на посади керівників двох комунальних закладів

637

У Хмельницькій обласній раді оголосили конкурс на заміщення вакантних посад директорів двох комунальних закладів. Про це повідомила прес-служба Хмельницької обласної ради.

Зокрема, мова йде про посади керівників обласного підприємства “Кіновідеопрокат” та комунального закладу «Хмельницький обласний центр з організації роботи по обробці інформації та фінансуванню соціальних програм».

Потенційні кандидати на зазначені керівні посади повинні відповідати наступним вимогам:

– громадянство України, вільне володіння державною мовою;

– вища освіта за ступенем спеціаліста або магістра;

– загальний стаж роботи не менш ніж 5 років, стаж роботи на керівних посадах або керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 1 рік.

Також особи повинні подати перелік наступних документів:

– заяву про участь у конкурсі;

– особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою та автобіографією  (в автобіографії додатково можуть вказуватись досягнення, здобутки, напрацювання кандидатів у відповідній галузі);

– копії документів про освіту;

– довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 року №1465;

– довідку про наявність або відсутність судимостей;

– інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення (довідка формується отримується на сайті НАЗК);

– копії паспорта та ідентифікаційного коду;

– письмову згоду на обробку персональних даних;

– копію трудової книжки.

Копії документів, які подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, в обласній раді або нотаріально.

Читайте також: Із державного підприємства – у приватні руки

Надавати зазначені документи для участі в конкурсі можна буде лише до 28 травня 2021 року включно у робочі дні з 9.00. до 16.00. години за адресою м. Хмельницький, майдан Незалежності, буд.2, каб.241.

Довідкова інформація за телефоном: (0382) 65-62-32.

 

" " " "