Олександр Клименко у Хмельницькому

1535

Бесіди з молоддю та вечірній концерт. До обласного центру завітав переможець минулорічного «Голосу країни» Олександр Клименко. Попередньо православний священник відвідав декілька міст України, у кожному з яких і проповідував, і гастролював. Наше місто винятком не стало. Так у Хмельницькому Олександр Клименко спочатку зустрівся з молодими людьми, а вже ввечері дасть концерт у обласній філармоній.

І місія, і концерт. Саме так називає свій тур містами України Олександр Клименко. Переможець минулорічного «Голосу країни» завітав і до Хмельницького. Попередньо православний священник відвідав декілька міст, у кожному з яких і проповідував, і гастролював. Наше місто винятком не стало.

Цю просту істину Олександр Клименко намагався донести і до хмельницького слухача. Спочатку – у рамках зустрічі зі студентами МАУПу, а вже ввечері – на концерті.

Насправді, зізнається священник, з молоддю спілкуватися дуже цікаво. Більше того, у всіх містах, де побував, молоді люди практично однакові і турбують їх переважно одні і ті ж питання.

А ось відповіді на усі питання можна почути наживо. Адже, після проекту, життя священника змінилося. І не лише тому, що його пізнають на вулицях, а й тому що отримав нову місію – проповідувати містами України.

Та тим не менше, подальші гастролі-проповіді священник таки продовжить.

 

" " " "