Оновлення автошляхів. Компанія URD розпочала будівництво доріг

2047

З перших днів весни у Хмельницькій області розпочалося будівництво доріг. Наразі  активні роботи ведуться на автодорозі Н-03 як в сторону Старокостянтинова, так і на ділянках у бік міста Кам’янець-Подільський. Зокрема поблизу населеного пункту Шатава відновлює дорожнє полотно компанія URD Українські дороги.

Відрізок дороги у вісім з половиною кілометрів тут не розширювали, проте зробили смуги розгону. Задіяні тут наразі п’ять десятків одиниць сучасної техніки що пришвидшує процес укладання асфальту і збільшує його якість.

Нижній вирівнюючий шар укладається на заздалегідь підготовлену основу,  яка складається із бетону. Відповідно до технології нижній шар має бути товщиною у десять сантиметрів. Темпи укладання тут швидкі, за день при сприятливих погодних умовах підрядник просувається на сотні метрів вперед.

Інші спеціалісти працюють над облаштуванням тротуарів. По завершенню робіт з’явиться і дорожнє освітлення.

Спеціалісти компанії URD Українські дороги працюють у восьми регіонах нашої країни.  Одним із об’єктів є автошлях до державного заповідника Асканія-Нова у Херсонській області.

Будівельний сезон цього року розпочався відповідно до графіків. Тож вже до осені шляхів з якісним покриттям на території всієї України побільшає.

" " " "