ОНОВЛЕННЯ У ПАРКУ ЧЕКМАНА

576

Нова відпочинкова зона у парку Чекмана. Ремонтні роботи відомого усім колеса огляду вже завершили. На черзі облаштування прилеглої території. До слова, робота там уже вирує.

Колесо огляду в парку Чекмана було збудоване у середині 80-х років минулого століття. З того часу атракціон ніхто не оновлював. Понад 10 років колесо та територія навколо нього стояла пусткою. Та от у 2019 році тут розпочались ремонтні роботи. Колесо реставрували, оновили кабінки, також з’явилась підсвітка.

Після реставрації колеса огляду розпочались ремонтні роботи з облаштування прилеглої території. Згідно проєкту тут мають з’явитись лавочки та клумби з багаторічними насадженнями. Пішохідні доріжки, для зручності пересування, вимостять бруківкою.

Наразі ведуться ремонтні роботи. Працівники готують ґрунт для вимощеня бруківки. Для майбутніх клумб вже облаштовані бетонні конструкції. Мешканці ближніх будинків розповідають, у парку завжди людно, тож облаштування відпочинкової зони дуже доречне.

Завдяки реставрації оглядового колеса помилуватися рідним Хмельницьким з висоти пташинного польоту одночасно зможуть 80 людей. Відкрити атракціон планують до нового року, а от облаштування прилеглої території завершать у 2022.

" " " "