ОПЕРАЦІЯ “ВАКЦИНАЦІЯ”

523

Операція “Вакцинація”. В 2021 році в Україні розпочалась кампанія щеплення проти Covid-19. За цей час вакцинувались понад 15 мільйнів українців. Серед них понад 450 тисяч хмельничан. Зараз містяни активно отримують бустерні дози, вакцинцються й підлітки.

Від початку 2022 року кількість бажаючих дійсно зменшилась, кажуть лікарі. Зараз центр вакцинації приймає близько двох сотень людей за день. У 2021у цифра була в 4 рази більшою.

Щеплення отримують не тільки дорослі, а й підлітки. Ба більше, за спостереженням лікарів, вони самі виявляють бажання вакцинуватися.

Для щеплення можна обрати будь яку вакцину, усі є в наявності. Найбільше  хмельничани надають перевагу Pfizer та Moderna. Зараз містяни активно отримують третю бустерну дозу, для неї, в більшості, обирають Pfizer.

Нагадаємо, відтепер центр вакцинації на вулиці Володимирській, 92 працює за новим графіком. Отримати свою дозу щеплення з понеділка по п’ятницю можна в дві зміни з 9-ої до 13-ої і з 16-ої до 19-ої. У суботу та неділю з 9-ої до 15-тої 30-ть.

" " " "