Операція «Перевізник» завершена: патрульні підбили підсумки .

1481

Більше сотні автобусів – несправні та ще двадцять не пройшли техогляд. Такі підсумки комплексу цільових заходів «Перевізник» оприлюднили патрульні поліцейські області. Нагадаємо, стартувала операція у кінці квітня та тривала майже два з половиною місяці. За цей час правоохоронці оглянули більше чотирьох тисяч транспортних засобів та зафіксували майже тисячу порушень.

Більше сотні автобусів – несправні та майже двадцять взагалі не пройшли техогляд. Нещодавно ця інформація з’явилася на сторінці патрульних поліцейських у фейсбуці. https://www.facebook.com/khmelpolice/photos/a.1695999090618448.1073741828.1695738720644485/2095092147375805/?type=3&theater Правоохоронці області ще з квітня почали спостерігати за перевізниками краю, а вже на початку липня підбили підсумки операції.

За майже два з половиною місяці поліцейські оглянули більше чотирьох тисяч транспортних засобів. Фактично це – автобуси та маршрутки, які здійснюють пасажирські перевезення як у межах міста, так і в області. У підсумку, тутешні копи зафіксували майже тисячу порушень, тобто у кожному четвертому авто або водій порушує ПДР, або сам автомобіль недоведений до ладу.

До відповідальності патрульні поліцейські притягнули майже сорок посадових осіб, втім, запевняють копи, це не означає, що більше за перевізниками не пильнуватимуть.

Єдине, на що нарікають копи, – чинні штрафи. На жаль, вони не мотивують не порушувати, а мали б, переконані поліцейські. Хоча би тому, що від надійного водія та справного транспорту залежать життя тисяч пасажирів.

" " " "