ОСОБЛИВЕ СВЯТО

311

Особливе свято в умовах війни –  вперше в Україні відзначили День української державності. З нагоди державного свята у місцевому парку відбувся імпровізований ярмарок для збору коштів воїнам – захисникам. Свою першу книгу на ярмарку презентувала маленька Софія. Власноруч дівчинка написала казку про веселого мопса. Софія каже, дуже хотіла б придбати для захисників Himars.

На одній із локацій мило ручної роботи та прикраси з бісеру представили майстрині громадської організації берегині Поділля. Головним атрибутом локації стала сітка, яка символізує нашу єдність.

Розмістились у парку й розваги для маленьких хмельничан. Дітей навчали мистецтву бісероплетіння та оригамі. Патріотичну листівку та намисто з бісеру для себе зробила Даринка. Дівчинка розповідає тут їй дуже весело, та головна її мрія – щоб війна швидше закінчилася.

Окрім рукоділля на локації також проводили вікторину аби перевірити знання маленьких українців. Зі всіма запитаннями дітки впорались на відмінно.

Не обійшовся захід і без музичного супроводу. У Хмельницький для святкування дня державності завітав фронмент гурту Мері Віктор Винник.

Тож на завершення благодійного ярмарку хмельничани насолодились неймовірними піснями.

" " " "