ОТРУЇЛИСЯ ДІТИ

333

Постраждали від інфекції. Батьки учнів навчально виховного закладу №1 звернулися до інфекційної лікарні. У 5-х дітей у вівторок ввечері були ознаки отруєння. Їх госпіталізували до інфекційної лікарні. Що ж зараз із дітьми?

Виснаженя, нудота і температура – такі симптоми у вівторок відчули учні НВО №1. За словами батьків, діти прийшли зі школи і з поганим самопочуттям. Їх доправили до інфекційної лікарні. Зараз у школі працює комісія, яка відбирає проби аби дізнатись, через що діти опинились на лікарняному ліжку.

З поганим самопочуттям у лікарню звернулось 5 дітей, 4 учні початкових класів залишились в закладі. Мати однієї дитини від госпіталізації відмовилась, каже медична директорка інфекційної лікарні. Також вона розповідає, що діти скаржились на поганий смак м’яса у плові, котрим обідали у шкільній їдальні.

Зараз стан дітей оцінюють як середньої важкості, лікування продовжується. До слова, як розповідає медична директорка інфекційної лікарні, осінь – це пора кишкових  та бактеріальних інфекцій, тому така ситуація очікувана. У школі ситуацію обіцяють пояснити тоді, коли будуть готові результати усіх взятих проб.

" " " "