Отримай фінансування на якісну креативну ідею. У Хмельницькому почали подавати заявки на втілення громадських ініціатив.

817

 Маєш цікаві та креативні ідеї – є шанс їх втілити у життя. Місто знову виділяє кошти на «Громадські ініціативи». Подати свої ідеї на втілення того чи іншого проєкту можна впродовж місяця. Далі їх оцінять спеціалісти відповідних управлінь і найкращі отримають фінансування з міського бюджету.

 Понад десять проєктів у 2019-у та більш ніж п’ять десятків з 2016-го. У Хмельницькому почали приймати заявки на конкурс «Громадських ініціатив». Минулого року на їх реалізацію виділили 3 мільйони гривень. У 2020-у суму суттєво зменшили.

 Аби задумка ініціатора втілилася у життя, потрібно аби вона пройшла кілька процедур та громадське голосування. Перевагу при відборі надаватимуть креативним ідеям.

 Минулого року за міські кошти реалізували такі проєкти як «Модні» та «Американський пікнік у Хмельницькому». Загалом їх було 12-ть, тринадцятий в повній мірі так і не реалізувався. Окрім звіту роботи за 2019-тий комісія затвердила строки подачі та розгляду ініціатив.

 

" " " "