Отримати хороший врожай у непростих економічних та кліматичних умова

774

Отримати хороший врожай у непростих економічних та кліматичних умовах – представники агробізнесу, ресурсних компаній, міжнародні та українські експерти зібралися аби поділитися досвідом та представити новинки для сільськогосподарського ринку. Кількість учасників виставки «Зернові технології» збільшується з року в рік, відтак і асортимент представлених найменувань.

Новий аграрний сезон на низькому старті, відтак сільгоспвиробники активно готуються до весняної кампанії. Однак ситуація на ринку у 2019 році суттєво вплинула на потреби хліборобів. Проблемами були низькі ціни на сільськогосподарську продукцію, брак оббігових коштів,каже директор агрохімічної компанії «VitagroPartner» Роман Рибак. Тож  міжнародна виставка «Зернові технології», в рамках виставкової події «Агровесна 2020» стала якісний майданчиком для комунікаціїфахівців.

Компанія «Вітагро Партнер» щороку представляєна виставкових заходах розроблені новинки. У асортименті підприємства – засоби захисту рослин, насіння, котре відповідає європейським та канадським стандартам якості, мікродобрива преміум класу.  У компанії йдуть в ногу з часом, тож адаптують свою продукцію до кліматичних змін, займаються науковою діяльністю. Крім того у «VitagroPartner» діє програма спільного вирощування.

До слова, саме презентуючи продукцію з’являються партнери із котрими співпраця триває роками. Адже люди, що працюють на землі потребують фахової наукової підтримки.

Нині мережа представництв та складів компанії «VitagroPartner» діє є у 15 регіонах України. У планах розширеннягеографії, збільшення асортименту з найвищими стандартами агробізнесу.

" " " "