Отримав своє: на Хмельниччині засудили вбивцю співмешканки

Наступні 8 років зловмисник проведе за гратами

1212

На Хмельниччині прокуратура Деражнянського району добилася на суді суворого покарання для чоловіка, який до смерті побив свою співмешканку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Розглянувши матеріали справи суд у повному обсязі задовільнив позов прокуратури та визнав винним 56-річного чоловіка, жителя села Кайтанівка Деражнянського району. Зловмиснику інкримінували частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого).

Досудовим розслідуванням займались працівники слідчого відділу Деражнянського відділення Летичівського відділу Національної поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури. Конфлікт між зловмисником та потерпілою стався під час пиятики ще декілька місяців тому, у квітні.

Читайте також: Замість працевлаштування –загратування

В якийсь момент чаркування між чоловіком та його співмешканкою спалахнула сварка, яка закінчилась рукоприкладством. Зловмисник наніс своїй жертві численні удари по всьому тілу, які призвели до її смерті.

Як повідомив начальник відділу місцевої прокуратури Віталій Гриньків, вироком Деражнянського районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

" " " "